The sugar cube

Veurne Belgium

Typology

  • Institutional › Civic & non-profit
  • Institutional › Cultural

Client

WVI

Team

Eddy Soete, Nigel Jooren, Veroniek Vanhaecke

Collaborators

Structural Engineer: Jan Versieck
Photography: Luc Roymans

Status

Completed - 2015

Size

168 m2

OYO_Veurne_publication-01.jpg

The sugar cube combines a management center and observation tower in one volume.

Eddy Soete

OYO-WVI-005web.jpg

OYO-WVI-013web.jpg

OYO-WVI-020web.jpg

OYO_Veurne_publication-02.jpg

OYO-WVI-026web.jpg OYO-WVI-017web.jpg OYO-WVI-011web.jpg OYO-WVI-022web.jpg OYO-WVI-003web.jpg

OYO_Veurne_publication-03.jpg

OYO-WVI-040web.jpg OYO-WVI-048web.jpg OYO-WVI-047web.jpg OYO-WVI-050web.jpg OYO-WVI-052web.jpg

OYO-WVI-032web.jpg

Previous entry Gugenheim Museum Next entry House esvv