House pibo

Maldegem Belgium

Typology

  • Residential › Houses

Client

confidential

Team

Nigel Jooren, Eddy Soete, Lies Willaert, Pieterjan Vanmaele

Collaborators

Structural Engineer: Jan Versieck
Photography: Cafeine

Status

Completed - 2015

Size

175 m2

OYO_house pibo_publication_Pagina_02-.jpg

oyo-maldegem-photo-cafeine-be-3996.jpg

oyo-maldegem-photo-cafeine-be-3970.jpg

plan 00.jpg

plan -01.jpg

oyo-maldegem-photo-cafeine-be-3953.jpg

The house is defined by the continuation of the soil, creating one lifted green roof.

Nigel Jooren

oyo-maldegem-photo-cafeine-be-3975.jpg

oyo-maldegem-photo-cafeine-be--2.jpg )

oyo-maldegem-photo-cafeine-be-3315.jpg

snede-a-01.jpg

snede-a-02.jpg

snede-a-03.jpg

oyo-maldegem-photo-cafeine-be-3319.jpg

oyo-maldegem-photo-cafeine-be-3337.jpg oyo-maldegem-photo-cafeine-be-3344.jpg oyo-maldegem-photo-cafeine-be-3342.jpg oyo-maldegem-photo-cafeine-be-3341.jpg oyo-maldegem-photo-cafeine-be-3328.jpg

Two popping volumes create an exception on the green surface. One defines the entrance, the other brings light into the dining room.

Eddy Soete

oyo-maldegem-photo-cafeine-be-3958.jpg

oyo-maldegem-photo-cafeine-be-3329.jpg

snede-b-01.jpg

snede-b-02.jpg

oyo-maldegem-photo-cafeine-be-3965.jpg

Positioning the bedrooms half a floor below not only keeps them cool in summer but also connects all the living spaces visually by the split-level floors that are created.

oyo-maldegem-photo-cafeine-be-3307.jpg

Previous entry Tower A Next entry Housing Heiveld