House kove

Sint-Denijs-Westrem Belgium

Typology

  • Residential › Houses
  • Residential › Interior

Client

confidential

Team

Eddy Soete, Nigel Jooren, Veroniek Vanhaecke, Pieterjan Vanmaele

Collaborators

Structural Engineer: Jan Versieck
Photography : Luc Roymans

Status

Completed - 2015

Size

336 m2

OYO-Kove-002.jpg

A concrete C-shape defines the new kitchen, dining, pool area and south-west covered terrace.

Eddy Soete

OYO-Kove-013.jpg

OYO-Kove-011.jpg

OYO_KoVe_publication-01.jpg

OYO_KoVe_publication-02.jpg

OYO-Kove-019.jpg

OYO-Kove-018.jpg

OYO-Kove-020.jpg

OYO_KoVe_publication-04.jpg

OYO-Kove-064.jpg

OYO-Kove-032.jpg OYO-Kove-037.jpg OYO-Kove-050.jpg

OYO-Kove-034.jpg

OYO-Kove-055.jpg

OYO-Kove-061.jpg

OYO_KoVe_publication-03.jpg

OYO-Kove-045.jpg

OYO-Kove-010.jpg

Previous entry Urban Villas T Next entry Tower A