House cliv

Maldegem Belgium

Typology

  • Residential › Houses

Client

confidential

Team

Eddy Soete, Veroniek Vanhaecke

Collaborators

Structural Engineer: Jan Versieck
Photography: Tom Janssens

Status

Completed - 2014

Size

220 m2

IMG_9515_.jpg

Collaborating on a very intense level led to a fascinating interaction which is a confirmation of the office’s vision in general.

Eddy Soete

IMG_9549_.jpg

IMG_9354_.jpg

OYO_ClIv_publication-01-.jpg

OYO_ClIv_publication-02.jpg

From the beginning it was clear that the clients wanted an alternative industrial building approach for the design of their house. OYO focused on the creation of an envelope in which the residents could find their freedom.

IMG_8796_.jpg IMG_8849_.jpg IMG_8976_.jpg IMG_9157_.jpg IMG_9461_.jpg IMG_9589_.jpg IMG_9955_.jpg
Previous entry House jssv Next entry Campus Howest